Засідання місцевої комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 15.09.2020 16:17
Кількість переглядів: 515

 

 

15 вересня 2020 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді, на якому розглядались питання про  стан епідемічної ситуації та дотримання карантинних заходів; розгляд звернення підприємців щодо відновлення роботи ринку у смт Гусятин.

   Відповідно до протокольних рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для Тернопільської області та окремих адміністративно-територіальних одиниць від 10.09.2020 року (протокол №30), позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  при Тернопільській ОДА від 11.09.2020 р. №35 визначено «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Гусятинського району загалом та Гусятинської громади зокрема.

          Прийнято відповідні рішення:

          1.Керівникам структурних підрозділів Гусятинської селищної ради, установ, підприємств, організацій незалежно від форм власності та господарювання забезпечити виконання:

          - протиепідемічних заходів, які передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, визначеного рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для Тернопільської області та її окремих адміністративно - територіальних одиниць від 10.09. 2020 року протокол №30, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641 „Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (із змінами);

        - протиепідемічних заходів, які визначені рішенням позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді від 07 вересня 2020 року №28.

  2. Відновити роботу агропромислового ринку у смт Гусятин щодо  торгівлі продуктами харчування, засобами гігієни, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

  3. Адміністрації ринку у смт Гусятин, суб’єктам господарювання забезпечити виконання вимог постанови головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 року №34 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь