Про встановлення туристичного збору

Дата: 06.07.2020 11:44
Кількість переглядів: 651

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII СКЛИКАННЯ

XVI СЕСІЯ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

від 13 лютого 2019 року                                                                         № 1426    

 Про встановлення туристичного збору

 

Керуючись статтями 140, 144 Конституції України, статтями 7, 8, 10, 12, 14, 268 Податкового кодексу України, Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» від 23.11.2018 року № 2628-VIII, статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гусятинська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити положення про туристичний збір згідно додатоку.

2. Встановити ставку туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі), визначених підпунктом 5.1 пункту 5 Положення про туристичний збір у розмірі 0,5 відсотка - для внутрішнього туризму та 1 відсоток - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

3. Вважати таким що втратило чинність рішення Гусятинської селищної ради «Про туристичний збір» від 29 січня 2015 року № 1471.

4. Начальнику загального відділу Гусятинської селищної ради Галиняк Х.І. оприлюднити дане рішення шляхом розміщення на офіційному вебсайті селищної ради і забезпечити направлення копії цього рішення до органу державної фіскальної служби - Гусятинського відділення Чортківського ОДПІ ГКУ ДФС у Тернопільській області.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку громади.

Контроль за повнотою та своєчасністю надходження туристичного збору до бюджету Густинської селищної ради здійснює територіальний орган Державної фіскальної служби України.

 

Гусятинський селищний голова                                                                                    Михайло ЛЕВИЦЬКИЙ

Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь