Пошук

№ 1989 ''Про надання дозволу на розроблення  детального плану території  та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, у

Дата: 20.05.2020 12:38
Кількість переглядів: 848

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

   ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VII СКЛИКАННЯ

XХІІ СЕСІЯ

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

 РІШЕННЯ

 

 

       від  6 травня 2020 року                                                     1989

 

Про надання дозволу на розроблення  детального плану

території  та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції)  в с.Боднарівка   по вул.Колонія

 

Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Маслова Павла Олександровича  про надання дозволу на розроблення  детального плану території    та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції)    в с.Боднарівка по вул.Колонія,   додані матеріали, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього  природного середовища та заслухавши інформацію начальника земельного відділу,  керуючись ст.12, 20,  122, 123, 134, 156, 186-1   Земельного кодексу України, 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Гусятинська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.       Надати дозвіл фізичні особі-підприємцю Маслову Павлу Олександровичу  на розроблення детального плану території земельної ділянки   для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції),  орієнтовною площею 2,00 га., яка розташована в с.Боднарівка по вул.Колонія (землі сільськогосподарського призначення, сіножаті, в межах населеного пункту)  з метою передачі в оренду терміном на 49 років.

2.       Визначити замовником   детального плану території – Гусятинську селищну  раду Тернопільської області.

2.1. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території визначити фізичну особу-підприємця Маслова Павла Олександровича.

2.2.Уповноважити в.о.  селищного голови Чайку Л.П.  укласти  угоду щодо розроблення детального плану території зазначеної  п.1 даного рішення.

3.       Фізичні  особі-підприємцю Маслову Павлу Олександровичу   згідно чинного законодавства визначити ліцензовану проектну організацію – розробника детального плану території для укладення відповідної угоди, сприяти в організації проведення громадських слухань містобудівної документації відповідно до вимог ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.       Розроблену і погоджену в установчому законодавством порядку документацію вказану в п.1 даного рішення подати на затвердження в Гусятинську селищну раду.

5.       Виконавчому комітету селищної ради  забезпечити проведення громадських слухань містобудівної документації з врахуванням ст.ст. 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

6. Надати дозвіл фізичні особі-підприємцю Маслову Павлу Олександровичу     на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки,      для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ, організацій (будівництва сонячної електростанції),  орієнтовною площею 2,00 га., яка розташована в с.Боднарівка по вул.Колонія (землі сільськогосподарського призначення, сіножаті, в межах населеного пункту)    з метою передачі в оренду терміном на 49 років.

7. Фізичні особі-підприємцю Маслову Павлу Олександровичу         виготовити з урахуванням вимог статей 123, 186, 186-1 Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

8. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки представити сесії селищної  ради на розгляд та прийняття рішення по суті.

        9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

 В.о. Гусятинського селищного голови                                     Леся ЧАЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь